… ligt in de Burgstraat. Letterlijk, maar ook figuurlijk. In het genoemde jazz-cafe zijn we nog niet geweest, maar telkens we in de Burgstraat komen ontdekken we nieuwe coole plekjes. Vanmiddag brunchten we op onze lievelingsplek daar Je Jardin Bohemien. Altijd een huiselijke sfeer, lekker, eerlijk eten, cool, inspirerende plek. En dan nog geweldig, verwarmend gezelschap, en de dag kan niet meer stuk natuurlijk. Hilde Vandevelde is een geweldige chocolatier: haar piepkleine, overheerlijke pralientjes, daar wordt een mens goed gezind van. Om niet te spreken van de fantastische vintage zaken, de biozaak tavontuur en die zaak waar ik ooit eens een koninginnejurk (eens tram vier om het hoekje piept, ben je te oud voor een prinsessenjurk, zeker?) wil lenen. Jaja, de Burgstraat is goed op weg om mijn favoriete straat te worden. Als iemand daar een klein klerenwinkeltje wil openen, met niet te veel, maar mooie fijne collecties, zo mijnen smaak en al, dan ben ik helemaal gelukkig. Dankuwel.