Zo, ik ben weer terug op Belgische bodem. De voorbije dagen spendeerde ik rond het meer van Geneve, voor de jaarlijkse EBMT meeting. Het was een heel goede meeting dit jaar. Altijd leuk om de collega’s terug te zien, met je eigen collega’s eens in een andere omgeving tijd te spenderen. Zo’n congres is altijd hectisch en vermoeiend, zeker als je zo’n nerd ben als ik, die altijd alles wil horen en zien. Ik kreeg wel een schoon compliment. Een product manager was naar mij op zoek en iemand had gezegd: je moet de madam met het bollekesgilet hebben. En daardoor had hij mij inderdaad gespot. Ik zei dat dat maar weer eens bevestigde hoe belangrijk uw outfit kan zijn (zie ook: het verhaal van de blauwe broek), en toen repliceerde iemand:” Oscar Wilde zei ooit: ‘One should either be a work of art, or wear a work of art.’, and she’s both.” Ha. En gij nu.

Advertenties