Mijn interne klok wist gelijk niet dat het vandaag zaterdag was en dat ik niet van wacht was: om zes uur was ik klaarwakker. En vanaf dat moment werd ik meegesleurd in een stroom die nu pas is gaan liggen. Ik bespaar u de details, maar geef u de meeste stops: bakker (ontbijt), bloemenmevrouw (bedankbloem trompetjuf Henri), apotheek (osteoplus max voor mijn triestig kraakbeen), vem (contrabas voor mij en trompet voor Henri -onze laatste les van dit schooljaar, ik heb nu al goesting in volgend jaar!), Greenway (lunch), Women’s Secret (drie keer raden), Aveda (shampoo voor b. en supersonische handcreme -jaja, ik collectioneer dat- voor mij), Belfort (schermen Henri), Den Hoek Af (vocht voor b. en ik), Braderie (niets gekocht, wel m. en p. gespot en samen genoten van een heerlijk taartje en co bij Fevery), Belfort (genieten van een paar wedstrijden), Paard Van Troje (boeken, taart en koffie/chai/chocomelk: mjamie), Delhaize, tuin (tomaat-in-jasje/komkommer).
Ik denk dat ik mij een beetje in de zetel ga zetten met een boekske.