Dit weekend startte al op vrijdag. Ik had ter gelegenheid van Henri zijn eerste middelbaar rapport een dagje verlof genomen, dus togen b. en ik in alle vroegte naar de Or om Henri (met zijn rapport) op te wachten. Hij heeft het schitterend gedaan, de zoon, en we zijn keitrots op hem. Daarma hadden we een afspraak in het KASKcafe (waar het gezellig en lekker is en de mensen heel erg vriendelijke en kei-efficient), waarna we het niet konden laten ook een beetje kunst mee te pikken natuurlijk…

Zaterdag gingen we gezellig eten in Het Lepelblad op Henri zijn rapport (met de al even trots grootouders), waarna we in Het Belfort werden verwacht voor wat uitleg over de schermsport en de te verwachten uitgaven volgend jaar van Maitre Marcel: heel erg interessant. Daarna vlogen we naar Mariakerke voor een geweldig baby-feestje met BBQ-in-de-regen bij K&K&L&J. Heel erg warm en gezellig daar.

En vandaag startte de dag heel vroeg met ontbijtkoeken van Bundervoet en valies maken voor Henri (die vandaag op kamp vertrok). Om 11u werden we in de Kinepolis verwacht voor Brave, de nieuwe Disney-film. Heeeeeel mooi, vind ik, ik heb 2 keer een traan moeten wegpinken. En daarna reden we naar zee om onze puber af te zetten, met obligate pannenkoek vooraf natuurlijk. En wind in haar en zand overal. Mmm, de Belgische kust in de zomer…

Kijk, ik ben weer opgeladen voor de werkweek-met-wacht.
Morgen de fotookes!

Advertenties