Jaja, ’t is wat, ik en die trio’s. Het komt door den jazz, denk ik. Ik werd de voorbije week nogal verwend, op cadeautjesgebied.

Vanavond kwam ik laat thuis na een conclaaf, en Henri sleepte me naar de tuin, zodat ik dit kon zien:
20120713-P7137048.jpg
Ik droom al jaren van een eigen compostbak (ten bewijze waarvan: het groene boekje op de foto, dat ik mij al jaren geleden heb aangeschaft), en daar is ie dan, mijn vader vandaag komen placeren, een totale verrassing! Ik kijk er echt naar uit te composteren! detail: de bak is gemaakt van oude terrasplanken, cool he!

20120711-P7117042.jpg
Een hele sympathieke collega uit Cambodja die gedurende 6 maand bij ons op de afdeling stage liep, stuurde mij een mail vol lof (zo eentje dat ge bewaart in een speciale map voor van die rotdagen dat ge zo’n woorden nodig hebt) en gaf me een mooie sjaal en een armband -die een heel rustgevend geluid maakt bij het bewegen -ze horen me nu wel van ver aankomen, en Polly houdt nu net van sluipen…

20120711-P7117037.jpg
En dan kreeg ik van e. een hamburger, geheel opgetrokken uit wat wij plegen te benoemen met “ongezonde snoep”: is dat nu niet geweldig! Ik spaarde hem uit mijn mond voor De Zoon, en dat gebroed stak dit kleinnood zonder verpinken in zijn geheel in zijn mond! ’t Was wel lekker, zei hij. Nog chance.