Herinnert ge ze u nog, de lollen die begonnen met “Wat is het toppunt van…?” Ik moest eraan denken, terwijl ik daarnet een theezakje aaan het disseceren was. Hier komt ze, mijn eigen versie van de Dwaze Toppunt Lol:

“Wat is het toppunt van afval sorteren?”
“Uw theezakje uit elkaar halen en in 4 verschillende afvalz/bakken droppen. Het theezakje zelf in de GFT bak, het papiertje bij Het Papier, het nietje in de PMD zak (is dit eigenlijk wel OK?) en het touwtje bij het restafval. Of nog beter: een strik mee in uw haar binden of de touwtjes sparen, aan elkaar knopen en als veters gebruiken.”

Uitsmijter: op het papiertje van het bewuste theezakje stonden deze gevleugelde woorden: One who brings happiness to others will find it.

Over de titel: dat moet natuurlijk zijn: Polly Went Green Decades Ago (maar dat bekt niet zo goed he).