Een relatief rustige dag vandaag, we zijn de regen een beetje beu.

Vanmorgen wat genoten van een opklaring door op mijn blote voeten door het natte gras te lopen, met de zon op mijn huid. Deed deugd.

Om half drie werden we op de parking van dendelleis verwacht voor Mister More and Lady Less van Studio Orka. Studio Orka is altijd een schot in de roos, en hey, zelfs de Puberzoon is fan, dus dit moeten we zien natuurlijk. In de haast en met de regen mijn fototoestel compleet vergeten, dus u zal het met de prachtige foto’s van vriend Max op gentblogt moeten doen (en ik had het zelf alleen maar minder goed kunnen doen). Ik was natuurlijk weer de pineut en 1 van de hoofdgedachten -voor de Spaarpuntendief… Henri en ik hebben net als alle andere gelukzakken die een kaart hadden bemachtigd ons een kriek gelachen, en ook een traan weggepinkt, zoals dat altijd gaat met Studio Orka. Dit is locatietheater van de bovenste plank!

Vanmiddag blijven we even binnen (projectjes voor binnen genoeg en als het volgende week echt zo mooi weer wordt als ze beloven, dan zal ik geen goesting hebben in die projectjes), maar vanavond staat Lacrima van Arne Sierens op het programma.