Vandaag staat er op mijn flow kalender:
“Uit studies blijkt dat mensen die na de vakantie hun werk op een woensdag hervatten, langer nagenieten van hun vakantiegevoel. Je kunt dan rustig in het ritme komen en hebt niet meteen een lange werkweek.”

Haha, dacht ik, Polly begon het werk ook op een woensdag, maar bij haar liep het even anders: gezien ik op vrijdag van die week al startte met mijn wachtweek, zit ik intussen al aan mijn achtste werkdag (de zon verdween achter de wolken vandaag toen ik op mijn fiets sprong na een bijna volledige werkdag alweer -eigenlijk niet slecht want het was zo al warm genoeg), en zal mijn eerste werkweek er eentje van tien volle dagen EN nachten (gemiddeld 6 telefoons per nachtm schat ik, de voorbije 5 nachten) zijn geweest: u zal het mij vermoedelijk dan ook niet kwalijk nemen dat ik intussen alweer uitkijk naar het weekend…

Note to self: na de vakantie onmiddellijk van wacht zijn is GEEN goed plan.

Intussen geurt de wereld gelukkig steeds meer naar BBQ, zonnebrandolie en kindergeluk, dus voelt het toch nog een klein beetje als vakantie, zo op de fiets pendelend tussen huis en werk en weer terug .

Advertenties