Ik verdrijf de eenzaamheid (Henri in Venetie, b. op Jazz Middelheim) dezer dagen met vriendinnekesdates. Vandaag dag 1 met H., het was alweer veeleer te lang geleden. We hadden elkaar heel veel te vertellen, ongelooflijk altijd, hoe lang het ook geleden is dat we altijd weer volle gas van start kunnen gaan ;-) We zijn weer mee met alle roddeltjes, nieutjes, grote gelukjes en kleine verdrietjes. Het was lekker en gezellig in de Vintage. Binnen gestart (het terras zat vol), maar voor het dessert kwamen ze ons zeer attent voorstellen om dit aan een vrijgekomen tafeltje op het terras te gebruiken. Enige nadeel: de rook naast ons. Die gelukkig niet lang duurde want na tien minuten keerde de rokende dame huiswaarts.

20120816-P8167744.jpg
Kabeljauw/Mossel voor mij, Varkenshaasje voor H., en als dessert Fris Na-gerecht voor mij, cake+ voor H. Heerlijk ook om zo laat nog buiten te kunnen zitten zonder koud te hebben.

Morgen date met vriendinnekes m. en v.: eerst eten in Jilles, dan openluchtcinema op de Bijlokesite.