Vandaag mocht ik Henri gaan afhalen in Zaventem. Hij was, samen met mijn ouders, voor een week naar Venezia (de bestemming was zijn keuze). ’t Was redelijk koel in de trein, niet teveel volk ook. En mijn megadecadente mint/lime/coconut frappucino was heel erg verfrissend.
20120818-P8187750.jpg

Het vliegtuig was early, zoals dat heet (13 minuten voor tijd geland), maar de valiezen waren dat helaas niet, dus kon ik pas om 11u27 De Zoon weer in mijn armen sluiten (Megaknuffel was dat jong, daar kom ik weer een tijdje mee toe). Hij zag er keigoed uit, leek weer gegroeid en zijn stemmetje, dat had ik heel erg gemist weer: die verhalen, die hij zo sappig met handen en voeten en zijn coole schwung kan vertellen.

Het was te warm in onze stadstuin, dus zochten we de lommer en koelte van het bos op, met een zwembad binnen handbereik, en deden we van niet-zo-vegetarische BBQ.
20120818-P8187754.jpg

n plots kreeg iemand en zotte inval en zei: als ik jullie nu eens naar zee zou voeren? Henri sprong op en neer, zette zijn meest verleidelijke paar bambi-ogen op en smeekte “pppppllllleeeeaaaasssssseeeee!” en meer heb ik niet nodig om ook enthousiast te worden. Dus stonden we 45 minuten later aan zee, maakten we nog een korte avondwandeling (heerlijk koel daar!), met dit naast ons:
20120818-P8187755.jpg

Klein minpuntje: vrijdag was het naast de deur blijkbaar Zomerhit, en gezien gans dat spel daar dan toch stond, dachten ze: laat er ons de avond nadien nog een feestje bijbouwen met The Voice Live en Frans Bauer (die, zo vernamen we tijdens onze wandeling, niet zou komen, maar vervangen ging worden door Bart Kaell, De Romeo’s en meer van dat gebroed), zo ongeveer van 20u tot 00u. Toen we rond 21u op het appartement kwamen, vreesden we het ergste, want het was alsof er een radio tegen onze oren keihard aan het spelen was, maar we waren waarschijnlijk zo moe, dat de Marie-Louise voor ons een slaapliedje eerder dan een wakkerhouder werd. We sliepen als roosjes en werden pas om 7u23, resp 8u13 wakker. Met de zon in ons gezicht! En zicht op die prachtige, geweldige Noordzee van ons. Maar dat is voor het volgend postje.