Vandaag om tien uur stonden we fris gewassen uit te regenen voor de deur van het KTA, aan de Lindelei. J., die de sleutel van De Poort had, zat vast in een file aan De Zuid. Iets met een tram en een Lijn-auto. We schuilden in de auto (b. en Henri) of onder een boom (yours truly), en even later ging de poort open en zagen we de prachtige zaal, de bibliotheek van het KTA, helemaal in prachtige houten lambrisering, met ook van die geweldige kleine kastjes met fichenbakken (als u ooit zo’n kast vindt, roep mij he!!). B. was een van de drie artiesten (1 fotograaf en twee tekenaars) die op deze fijne tentoonstelling hun werk mochten tonen. Ik ben weer heel erg trots op hem: ik vind ze allemaal even prachtig, de foto’s. En de tekeningen van Pieter en Randall C. zijn ook de moeite. U kan ze nog bekijken tot middernacht, dit is een eendagstentoonstelling van Inside Jazz, die ook steeds weer bijzondere, intieme huiskameroptredens organiseert: een aanrader!

Enkele sfeerbeelden:
20121013-PA138200.jpg
20121013-PA138201.jpg
20121013-PA138204.jpg
20121013-PA138219.jpg
Straks vliegen we nog eens naar daar, voor hopelijk nog een vleugje live jazz en een jazz-fuifje. Nu nog een uurke of twee werken (teveel deadlines)!

Morgen probeer ik u te verblijden met drie triootjes: ik heb er al twee, de derde komt morgen wel (op het feest van mijn metekind!)