De Perigord is de streek van alle heerlijkheden van de Franse keuken: rode en zoete witte wijnen, eend, wild, kazen, mmmm….
Het ontbijtbuffet stond altijd klaar in ons huisje: wij moesten alleen le pain francais en de viennoiserie meebrengen. Zalig!
Nog zo een franse heerlijkheid waar ik nogal verslaafd aan ben:
Hoe uw flan caramel te savoureren in drie stappen, door Henri B.
Een van de voordelen van mensen die daar al bijna dertig jaar wonen: ge krijgt er ook alle inside information bij. Zo ontdekten we dankzij hen het prachtige restaurant La Source de Peyssou in Saint-Avit Senieur (je kan er ook verblijven!). Jean-Claude (meesterkok van Belgie) en Grete ontvangen je met een zalige maaltijd in een warme huiselijke sfeer voor een ongelooflijke prijs: warm aanbevolen!
Jaja, Polly was bijna 3 kilo bijgekomen, op vijf dagen tijd! Maar geen nood, ’t is er al afgefietst/afgecrosst/afgestresst intussen!
Geef een reactie