Er zijn zo van die mensen. Die dingen kunnen waar uw mond van open valt. Meestal zijn dat ook mensen die bij gestoef een beetje onwennig met de tip van hun voet rondjes draaien en zeggen: “Maar dat is niet moeilijk hoor, gij kunt dat ook, ik kan u dat leren.”

S. is zo iemand. Wetenschappelijk Brein, Bescheiden, MedeStads-Boerin en Bakwonder. Voor dat bakken volgt ze lessen en regelmatig mogen wij meegenieten van haar creaties. Zoals een taart in de vorm van een Witte Poedel (wow!), ver-ruk-ke-lijke pralientjes waar menig professioneel pralienemaker een puntje kan aan zuigen (haar examen), en vorige week was er een invasie van Bruine Muisjes (bleek uitgevallen Black6-en -een intimi-grapje) in de bib. Ik nam er eentje mee naar huis om aan mijn mannen te tonen en te vereeuwigen op foto (eerlijkheidshalve moet ik eraan toevoegen dan het vervoer in de brooddoos en de fietszak tot wat averij had geleid –zie mouse looked even better originally).
20130304-P3049239.jpg