De dag begon als een roman. Met mijn 2 mannen aan de arm onbeten we in de Or (was veel te lang geleden! –de trompetles van Henri om half tien steekt stokken in de ontbijt-in-de-Or-wielen), we shopten wat hier en daar (mooie vondsten voor oortjes (platen –Trixie en Phosphorescent voor mij!, en 2 voor b., waarvan ik de naam kwijt ben, maar die u ongetwijfeld bij hem nog zal lezen) hals (conscious sjaaltje) en voeten (sessun kousjes!) – strips voor b. en psp-aankoopding (voor maps te kopen) voor Henri. We praatten en aten nog wat bij in de Wasbar (stond al heeeel lang op mijn verlanglijstje en loste de verwachtingen helemaal in) en keerden daarna terug naar de stationsbuurt, want ik had een eurostar te halen, richting London! Dat vertrekken, het afscheid van die twee schatten van mij dat is altijd het lastigst. En het allerleukste is: kunnen terugkeren!

Nog enkele impressies van de Wasbar.
20130406-P4069412.jpg
20130406-P4069413.jpg