Kijk, ik ben fan van De Moestuin volgens Wim. Die mens is zeer herkenbaar in zijn kinderlijk enthousiasme, hij ontroert mij, ik word er vrolijk van. En wat meer is: mijn twee mannen kijken zonder gezaag mee met mij.

Ik leerde al wat truukskes van Wim, en paste al enkele ervan toe.

Zaterdag werd een lang verwachte droom werkelijkheid: Polly’s Patattenveld! Ik mankeer enkel nog een bordje en een lintje om door te knippen.

Kijkt e keer ier!

20130420-P4209487.jpg

20130420-P4209488.jpg

20130420-P4209489.jpg

Met dank aan:
– mijn papa voor het patattenplantgoed
– mijn schoonmoeder voor het omspitten
– mijzelve voor het verrijken van de grond met klei, luzernevoeding (veggie voor de patatten he) en home made compost, het afmeten (zonder lat!) en het maken van schone heuveltjes (niet op de foto, dat komt nog)
– mijn groene bijbel-met-de-mooie-prentjes (de titel moet ik u schuldig blijven, ik ben te lui om naar beneden te gaan kijken)
– de coloradokever(s) om uit de buurt te blijven