Elk jaar weer genieten we met volle teugen van de zalige sfeer op Citadelic: no stress, schone muziek, verrukkelijke drankjes, originele hapjes. Vorig jaar lagen we in een zomerkleedje (allez ik toch) en slippers op een grote handdoek van homemade lemonade en zoete aardbeitjes te smullen, dit jaar liep het iets minder zomers en ontspannend. De twee feestvreugdeverpesters van dienst: mijn wacht en het weer. Maar kijk: toen ik gisteravond samen met mijn 2 mannen toch anderhalf uurtje naar daar trok, kwamen we goed gezelschap tegen waaraan we ons konden warmen (onder de vorm van vriendschap, hete thee en fleece-dekentjes) en scheen zelfs de zon een klein uurtje! ’t Is toch dat he! Bedankt e. en m.!

Een sneak preview van wat we binnen enkele weken op Gent Jazz gaan zien! Schone stem!
20130525-P5259833.jpg

“Kijk, kijk, meter T., dit is ons geheim kamp!”
20130525-P5259836.jpg

Advertenties