Wat kan ik genieten van die kleine dingen, nadat ik ze efkes of wat langer heb moeten missen:
– een “vrij” weekend (al is dat altijd relatief bij mij natuurlijk, een weekend zonder werken is euh -een utopie) na een druk wachtweekend, waarin ik zoveel fijns heb moeten missen (Citadelic, het Repareerfeest in De Vooruit, Côté Jardin, Les Goûts de Gand, enz): ik word er gulzig van, en mijn to do lijstje wordt hier steeds langer.
– kunnen eten wat ik maar wil na 2 dagen restenarm (geen bruin brood!, geen tomaten!, geen vezels!), 1 dag fortimellekes en 1 dag vieze moviprep: alles smaakt zo megalekker dezer dagen: straks vliegen we naar het Lepelblad!
– een voorspelde zonnige zondag na zoveel natte droeve weekends: ik ga straks om potaarde, want er moet veel verpot worden, en wat meer is: ik moet dringend mijn “klanten” voorzien van tomatenplantjes: dwz “van elks eentje” in een potteke pleuren, en dat -tig maal.
– mijn grootmoeders weer terug zien (weer veel te lang geleden, meme is donderdag 93 geworden!)