Voor onszelf (en alle anderen die hem zo missen dezer dagen (we hebben zowaar de volle 1 sms gekregen, met de gevleugelde woorden “we zijn goed aangekomen”), terwijl hij zich onwaarschijnlijk kapot amuseert, daar in Tsjechië, met de muziekvrienden), ter compensatie van the real thing (dat we morgen eindelijk weer terugzien!!!): een triootje zoon. Die fantastische jongen, die gisteren nog maar dat klein schattig manneke was dat ons verbaasde met zijn humor, zijn gevatte uitspraken en zijn flinkheid, en toen plots die opgeschoten jonge man werd, met zijn zware stem en zijn kleine grote hart, die ons steeds weer opnieuw blijft verbazen (morgen vermoedelijk ook weer, maar dan om zijn graad van ongewassenheid).

“Je bent een jongen met vele talenten”, schreef zijn klastitularis. Ik zou het niet beter kunnen zeggen.

20130630-P6309977-2.jpg

20130630-P6309974-2.jpg

20130630-P6309975-2.jpg

De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen: de foto’s zijn van mijn onvolprezen b., die dezer dagen weer mooie beelden schiet van jong en minder jong jazztalent -de kop is er af, en wat een prachtige dag was het weer!