van bloemen en dagen…

Citaat van de dag: “Dat is toch wreed ze, ik loop door het gras en ik ruk al die bloemetjes af tussen mijn tenen.” En hij toont twee madeliefjes en drie boterbloempjes die tussen zijn tenen prijken. De ziel van de zomer in 1 citaat. Van de zoon natuurlijk.

Ik zit momenteel in een energy-boost-vierdaagse, om wat verloren tijd in te halen, energie op te doen voor de komende 2,5 weken, waarin ik -gezien een collectie verlofgolf- mijn peer zal afzien, gelijk ze zeggen… Ik neem bijna altijd de weken van gent jazz en de genstche fieste verlof, en bijna altijd zijn we de meerderheid van de tijd uitgeregend, zeker de voorbije jaren. Dus dacht Polly, deze keer hebben ze mij niet, ik neem lekker de laatste 2 weken van augustus verlof. En zo geschiedde, en keek Polly vol zelfbeklag vanuit het UZ naar het prachtige weer. En nu moet ik dus al dat zelfbeklag en die autocompassie omzetten in positieve energie, gebald in 4 dagen…

Het lijkt aardig te lukken, totnogtoe. Er is maar een beetje regen gevallen (hmhm), en de regen die viel, was perfect getimed (echt waar, alleen mag het nu gaan stoppen, want we moeten straks nog richting Sint-Baafssite fietsen!), ik ben maar een beetje ziek (echt waar he, keelpijn en snot enzo, wat een k*ttraditie zeg, dit) en ik moet maar een beetje werken (hmhm).

20130721-P7210074.jpg
Polly dopt haar boontjes in de tuin.

20130725-P7250078.jpg
Creatief met touw en stokjes: onvoorstelbaar!

20130725-P7250086.jpg
Dynamite en Poetry: zelfs de zoon moest lachen. Met zijn diepe basstem.

20130725-P7250095.jpg
GF dat is ook: de vrienden zien!

Er staat nog veel moois op het programma! Maar daarover later meer…

Advertenties