Het is weer even geleden dat ik hier nog eens passeerde, precies. Daarvoor zijn vele redenen, maar het feit dat er niets gebeurde in mijn/ons leven, is daar geen van. De voornaamste reden was dat ik enkel tijd had om te werken, te eten en te slapen, en dat had veel te maken met het gegeven dat er een -door mij gekozen- nogal onaangename samenloop van omstandigheden was -een beetje geïnspireerd op de lol van die mens die zijn schoenen altijd 2 maten te klein kocht -maar die kent u ongetwijfeld.

Die samenloop was: heel druk op het werk (is het ooit anders?), mede door de afwezigheid van steeds meer collega’s (het was een beetje gelijk dat liedje van de tien kleine negertjes, en ik begon het gevoel te krijgen dat ik het laatste negertje was), van wacht zijn, nogal veel deadlines bovenop de dagdagelijkse drukte, en vooral: mijn 2 mannen terzelfdertijd weg (de jongste (kleine kan ik hem nog bezwaarlijk noemen, hij is al groter kan ik) naar Schotlang met zijn oma, de oudste en mijn lief met b. en j. naar Newport, Rhode Island (waarover hier meer).

U kunt zich voorstellen dat het niet mijn dagjes zijn geweest. Maar kijk, aan alles komt een eind, mijn wacht is net voorbij, en eindelijk lonkt ook mijn vakantie (nog 4 nachtjes slapen -ik kan het precies net geloven). Naar alle waarschijnlijkheid zal het hier dus wat drukker worden de komende dagen… Tenzij ik het te druk heb met genieten, natuurlijk ;-)

Advertenties