Ja, de Week van de Smaak, dat vieren we gewoon bij ons thuis. Kijk maar.

Home made ricotta cheese met fleur de sel.
20131116-PB161286.jpg
20131116-PB161287.jpg

Feesttafel met Handen.
20131116-PB161290.jpg

Veggie Feestfood (de foto van de overheerlijke tomatensoep met spelt en cocosroom en amandelschilfers is helaas gesneuveld wegens te flou en de madeleinekes (citroen en chocolade) zijn -bij gebrek aan een oven voor Chef b.- van bij Arijs).
20131116-PB161292.jpg
20131116-PB161293.jpg
20131116-PB161294.jpg

Er is een restaurant in Brussel met de naam: Au Bon Bol. Ewel, hier in Gent is het altijd van dat. En b. slaagde er weer in een paar mensen te doen inzien dat veggie niet alleen overheerlijk is, maar ook gezond én evenwichtig.

The Morning After.
20131117-PB171295.jpg
20131117-PB171296.jpg

Advertenties