Het wordt hier wat afgezaagd, ik weet het. Ik moet op de rem gaan staan, als ik zou zoeken naar “druk” op polly, het aantal hits zou misselijkmakend zijn, vrees ik.

Maar dus. De voorbije weekend waren weer volgepakt als mijn hoofd met plannen.
Vorig weekend hadden we ons jaarlijks congres, in Gent, het was weer een groot succes, een mooi programma, veel interactie, een leuk diner opgeluisterd door Funky-D (echt een ongelooflijke ambiance-makers!). Bovendien had ik zelf een Grote Meneer uitgenodigd uit mijn geliefde Seattle (de bakermat van stamceltransplantatie). Na het congres bleef hij nog een dag, dus hebben we hem Gent laten zien en de gastvrijheid die wij mochten ontvangen in Seattle, teruggegeven. Hij miste trouwens de helft van de Superbowl wedstrijd, waar nota bene de Seattle Seahawks een overpletterende zege hebben behaald. Het was een mooie dag, denk ik.

Veel gelach…
20140201-P2011617.jpg
… en veel wiskunde!
20140201-P2011624.jpg

Dit weekend was er een repetitie, een feestje voor het pensioen van Nurse Mia (Sixty and Sexy, zoals haar Missenlint geheel waarheidsgetrouw vermeldde) -jaja, terwijl de Mia’s werden uitgereikt, hadden wij de Enige Echte Mia in ons midden! Ons fantastische team had een geweldige show in elkaar gebokst (iets met sexy verpleegster pakjes, lingerie, mannen die dongen naar Mia’s hand, en tijgerprints) en Mia verraste ons met een lied. We hebben gelachen en een traan weggepinkt, zoals dat hoort bij dergelijke gelegenheden. En weer beseft: verdomme, wat een team zijn wij!
– Met dank aan mijn mama voor de prachtige Jas en sjaal.

20140208-P2081646.jpg
20140208-P2081653.jpg
20140208-P2081644.jpg