Gezien we heel graag eens wilden gaan eten in een nieuw restaurant in Saint-avit Seigneur, waar mijn ouders enorm veel goeds over hadden gehoord, en gezien dit enkel nog lukte op zondagmiddag, werd de traditionele paasbrunch (door een lokale vriend, J-M, omgedoopt tot La Grande Bouffe) verdeeld in 3 overheerlijke iets minde copieuze maaltijden: zaterdagavond, zondagochtend en zondagavond. Stuk voor stuk culinaire pareltjes. En gingen we op zondagmiddag op een zonovergoten (toch vanaf het hoofdgerecht) terras heelijk lunchen in La Table de Léo. De verwachtingen werden meer dan ingelost. Voor een onvoorstelbare 29,50 € smulden we van al dit heerlijks.

20140414-211814.jpg

20140414-211832.jpg

20140414-211839.jpg

20140414-212047.jpg

De namiddag vulden we met diepgaande gesprekken, over families, over het verleden, over kunst en geschiedenis; spelletjes, schilderen en paasetitjes smullen.

Advertenties