Zaterdagavond opende een Italiaans restaurant vlakbij ons in de buurt, op enkele minuten wandelen. Ik vond het wel spannend, allemaal. Met brieven aan de ramen werden de verschillende fasen naar de opening aangekondigd. Zaterdag zat ik 10 uur in het UZ, en kwam ik afgepijgerd thuis. Maar even later genoten we van een heerlijke pizza en een zalige feelgood movie (We bought a zoo!), en ik was efkes alle zorgen vergeten.
De sfeer is echt italiaans, bij Toto, gans la famiglia loopt er rond, er was een gezellige chaos, en vooral het eten is heerlijk. Het restaurant is piepklein, maar we komen hier zeker ook eens eten. Ze hebben Scaloppine al limone, dus dat moet ik gewoon eens proeven! Er hing ook zo’n heerlijk dorpssfeertje, we kwamen er veel buren tegen, en het werd echt gezellig. Ik voelde mij ook een beetje op vakantie!
Kortom: een aanwinst voor de buurt!

20140504-210531.jpg