Vorige week woensdag werd b. om 6u30 opgepikt door de taxiservice die hem naar Zaventem bracht (voor zijn jaarlijkse trip naar het Newport Jazz Festival), en om 8u kwamen mijn ouders Henri oppikken, ze vertrokkken met hun drietjes richting Athene. En zo werd ik op een luttele anderhalf uur een eezaam meiske dat op de fiets sprong richting UZ. Ik heb die dagen keihard gewerkt, en mocht meer dan eens aan tafel schuiven bij vrienden en collega’s en bij schoonmama. Woensdag heerlijk zuiders buffet bij m, e en m; donderdag tajine met kip, citroen en olijven bij Sarabande, met e en l; vrijdag in mijn eentje (wacht net gestart en laat thuis) bioslaatje en een potje schriemen bij Marley and me (film), zaterdag eerst plukken in de moestuin en dan een driegangenmenu met versgeplukte groensels bij schoonmama, zondag cocktailtje bij i, r en l, maandag overheerlijke mosseltjes en kersjes bij k, k, l en j, dinsdag take away sushi bij Albert Heijn. En woensdag mocht ik De Zoon al in mijn armen sluiten, donderdag De b.!
Ontroerend hoe iedereen klaar stond me op te vangen en te ontvangen als een koninginneke. Ik ben een gezegend menske. En nu mijn mannen weer veilig en wel thuis zijn en mijn vakantie eindelijk lonkt, ben ik een gelukkig gezegend menske.

Een paar impressies:

IMG_0314.JPG

IMG_0318.JPG

IMG_0312.JPG

IMG_0313.JPG