Wat doet een mens als de regen met bakken naar benedn valt?
Een mens gaat schuilen, bij voorkeur op plekken waar het mooi is, interessant en boeiend. Zoals een museum bijvoorbeeld. Vanmorgen trok ik met Henri naar het SMAK. Hij was niet echt ivertuigd, en ik ook niet, eigenlijk… We werden niet omvergenlezen, niet ontroerd, niet echt geraakt door het gros van de kunstewerken. Al waren err wel enkele die iets deden met ons, maar ze waren op één hand te tellen. En het cafeetje is ook niet meer wat het ooit is geweest: een koffiemachien van Starbucks? Bwah.

IMG_0333.JPG

IMG_0334.JPG

IMG_0340.JPG

IMG_0336.JPG

Er werd nog wat gewerkt (ik wil de geest vrij krijgen tegen mijn velof, de wolk moet weg), geluncht, en in de namiddag gingen we naar de cinema. Gezien Guardians of the Galaxy in niet-3D (we zijn niet zo’n fans van 3D) enkel speelt om 22u30, gingen we naar Dawn of the Planet of the Apes -we hadden eergisteren deel 1 gezien. Ik vond het wel te pruimen.

Nog 2 dagjes werken en ik heb vakantie! Jippie.