Beteid u maar voor, lieve lezers, u gaat hier wat op uw dak krijgen, de komende dagen, want Polly heeft tijd, het hoofd zit vol met plannen, dat is niets nieuws, maar het wordt gevaarlijk, want nu is er tijd om die plannen tot uitvoer te brengen… So, beware!

Vandaag begon rustig, alhoewel. Als ik naar de foto’s kijk van al wat we vandaag hebben gedaan, hmhm, dat belooft!

In een sneltempo even opgesomd: superette (ontbijt kopen), thuis (ontbijten, klaarmaken, opruimen -overwerkt zijn eist ook thuis zijn tol ;-)), stad (vakantiefoto’s Henri -Athene- ophalen, schildersdoeken en verf kopen, inkopen), tuin en huis (tomaten en citroenkomkommer plukken en bereiden voor lunch (mjamie), vergezeld van homemade 23kruidenkaas met limoen en superette speltbrood), tuin (boekjes lezen in de zon), Guislain (alweer 2 prachtige tentoonstellingen bezoeken), omgeving station (groentenabonnement afhalen), Sint-Martenslatem (groensels oogsten), Mariakerke (deel van groensels uitdelen aan K&K, snijboontjes prepareren en van lekker eten smullen bij m&m), thuis. Bent u ook al moe?

IMG_0355.JPG

IMG_0352.JPG

IMG_0354.JPG

IMG_0351.JPG

IMG_0357.JPG

IMG_0356.JPG

IMG_0359.JPG

IMG_0358.JPG