Henri had vandaag zijn laatste dag training met de schermvrienden. Lopen en zwemmen en uithoudingsparcours. Ik sta altijd vol bewondering te kijken naar de trainers, die gans de maand augustus tijd vrij maken voor de gasten, 2-3x per week, telkens een halve dag… Helaas is augustus de maand waarin Henri grotendeels op reis is, maar deze week kon hij toch meetrainen en hij heeft ervan genoten, al was het wel pittig…

Ondertussen deed ik wat last minute inkopen, ging ik Nagiko zijn speciale niersparende voeding kopen, en bezocht ik een keischattig klein mensje, A. Een ongelooflijk gevoel toch altijd om zo’n klein wezentje in uw handen en armen te houden en met uw hand zo zacht als ge kunt over dat tere hoofdje te strelen.

En na en lichte lunch was het alweer tijd om te vertrekken naar zee!
Ook dit is een traditie die we koesteren, Henri en ik. We hebben zelden chance met het weer, we zijn bijna altijd ziek (jaja, Henri heeft het weer zitten, dus ik zal gauw volgen, vrees ik…), maar we genieten ook altijd enorm. Van de zuivere lucht, van de wandelingen, de fietstochten, de rust, van gesprekken met elkaar. Zaaalig!

IMG_0369.JPG

IMG_0370.JPG

IMG_0367.JPG

IMG_0364.JPG