We zijn aan zee! Ik blijf versteld staan van het effect dat de zee, onze eigenste, niet mee zo blauwe en niet meer zo propere, Noordzee op mij heeft. Ik word er vrolijk van, content, alles voelt intenser, ik geniet van simpele dingen, zoals ’s ochtends langs de dijk naar de bakker gaan. Zoals fietsen met de zoon. Zoals dat klein keukenprinsesje dat diep in mij verborgen zit, naar boven halen. Zoals, zoals, zoals, zoveel.

Vandaag lazen we boekjes in de zon, gingen we naar de cinema tijdens de regenbui (Guardians of the Galaxy), naar Raversijde naar de foto’s van Stephan Vanfleteren van de bunkers langs de kustlijnen van Denemarken, Engeland, Nederland, België en Frankrijk. Prachtige foto’s, maar een teleurstelling dat het niet de echte foto’s zijn die je ziet, maar een projectie… Hoedanook impressionant. Daarna maakten we nog een wandeltocht door de duinen. Mooi.
En ’s avonds beginnen we aan ons Lego Architecture projectje. Na Fallingwater van Frank Lloyd Wright heb ik mijn oog laten vallen op Farnsworth House van Ludwig Mies Van der Rohe. Wat een prachtig huis.

IMG_0374.JPG

IMG_0378.JPG

IMG_0380.JPG

IMG_0377.JPG

IMG_0381.JPG

IMG_0382.JPG