Zondag werd aangekondigd als een bewolkte, natte dag. Het valt redelijk mee, aan zee, ik loop onder een zonnetje naar de bakker en terug, eindelijk heb ik twee Boules de Berlin te pakken, zij het dat ze het hier, bij Bakkerij Wim, Boules de Wim hebben gedoopt. Ik ben curieus! We ontbijten, luieren, lezen decadent in de zetel onder ons dekentje, en beginnen op het gemakske wat op te ruimen, want vandaag keren we weer gentwaarts. Na een lekker maaltje lezen we nog wat meer, snuiven we gulzig de laatste golven deugddoende zilte zeelucht op, ruimen we alles op, en trekken dan, alweer beladen met mooie herinneringen, naar de tramhalte, en na een half uur durende tramrit, naar het Station van Oostende, waar de trein richting Gent voor onze neus wegrijdt, maar geen nood, drie minuten later staat de volgende al gereed! Op de trein eten we onze Boules de Wim, en ze blijken inderdaad geweldig lekker, met echte vanille en al.
In Gent zien en horen we de piano die we in opbouw zagen bij ons vertrek (van 1.2.3. Piano) in al haar glorie bespeeld. Ben blij dat het weer zover is!
Het weerzien met Nagiko doet deugd (hij ziet er goed uit!), de serre hangt vol rijpe tomaatjes, en tegen de avond komt K. een spaghettipompoen oppikken. Zoveel mensen die ik al gelukkig heb kunnen maken met onze eigen gekweekte groensels, echt leuk!

IMG_0409.JPG

IMG_0406.JPG

IMG_0407.JPG

IMG_0415.JPG

IMG_0416.JPG