De laatste dag van onze vakantie op deze zalige plek. Mijn mama verjaart vandaag! En het is de mooiste dag, weersgewijs. We genieten met volle teugen van de laatste zonnestralen, want in Gent wacht ons vooral regen, naar we lezen en horen en zien via alle mogelijke kanalen…
Voor onze laatste dag trakteren we onszelf op koeken van ons favoriet bakkertje in Monpazier.
Ontbijt: vers fruit, koeken, vers fruitsap, koffie
Lunch: omeletje, tomaat, komkommer, baguette tradition
Rond 15u30 vertrekken we richting Gent, onder een stralende hemel met toestromende wolkjes. En met pijn in het hart dat we dit stukje paradijs weer moeten achterlaten tot een volgende bezoek, maar we dragen weer een pak prachtige herinneringen met ons mee.

IMG_0518.JPG

IMG_0519.JPG

IMG_0517.JPG

IMG_0516.JPG

IMG_0521.JPG

IMG_0523.JPG

IMG_0520.JPG