Henri, het dutske, heeft de zona. Hij is ongelooflijk dapper en klaagt weinig, maar af en toe zie ik zijn gezicht verkrampen. Ik heb hem na lang zagen kunnen overtuigen om ’s avonds, voor hij gaat slapen, een pijnstiller te nemen. Hijslaapt beter nu, gelukkig. En de letsels zijn opgedroogd. Hij ziet er minder moe uit, gelukkig. Morgen gaat hij weer naar school.

Ik zorgde voor de pillen, en de ontsmetting (het anti-jeuk menthol schudmengsel viel niet in de smaak: de jeuk verbeterde, maar erkwam pijn in de plaats -ik smeer het nu aan mijn muggenbeten (een aanrader).
En b. Zorgde voor comfort food.
Een sterke combinatie, me dunkt.

IMG_0614.JPG

IMG_0599.JPG

IMG_0603.JPG

IMG_0602.JPG

Toen hij naar het UZ kwam, voor een bloedafname, en een bezoek aan de dermatoloog, maakte hij deze foto van het raam van het bureautje dat ik deel met mijn collega e.