Gezien Henri nog herstellende is van zijn zona, en veel moet rusten, deden we het rustig aan, dit weekend. Het is te zeggen, Henri deed het rustig aan, want wij hebben toch weer het één en ander beleefd, onder een dramatische lucht waarin de zon meer dan eensvan achter de Rubensiaanse wolken piepte… Ontbijt in de Superette, foto’s ophalen, en daarna naar huis voor een poging totmet de auto rijden (mislukt) en daarna alweer heerlijke comfort food van b. Uit die nieuwe keuken is al menig zalig gerechtje gekomen. In de namiddag trok ik op verkenning naar het Niets is Verloren Festival – helemaal ons ding, wat daar werd verteld, en gebeurde. Het banket stond op de planning, maar hebben we omwille van Henri laten schieten. Ik kon wel niet weerstaan aan een flesje van de eerste batch Ginderella, een Gentse gin, op basis van hand geplukt gents onkruid. Straffe toebak maar superheerlijk. Ik zou het pairen met de pink pepper tonic van Schweppes Premium Mixer, ik heb vanmiddag een flesje ingeslagen, en probeer het zeker eens uit één dezer dagen: I’ll keep you posted!

Zondag gingen b. En ik naar het MSK voor Zonnewende, de hommage aan de veel te plots en te vroeg gestorven Robert Hoezee. Mooi, en ook wel leuk om de vaste collectie nog eens te doorwandelen. Uiteraard mocht een bezoekje aan de vintage design markt niet ontbreken, en we genoten ook van de muziek van d 1-2-3 piano’s!

IMG_0605.JPG

IMG_0606.JPG

IMG_0607.JPG

IMG_0608.JPG

IMG_0610.JPG

IMG_0611.JPG

IMG_0609.JPG

IMG_0612.JPG

IMG_0615.JPG

IMG_0616.JPG

IMG_0613.JPG

IMG_0619.JPG

IMG_0620.JPG

Advertenties