Eerlijk gezegd, ik heb geen idee wat er dit weekend allemaal te doen was in Gent. Het weer was alleszins mooi, dat heb ik gezien, van achter het glas, en heb ik heel kort gevoeld, op de fietstochten van en naar het UZ…
Aja, het is weer wacht-tijd… Gelukkig was er een supergezellige en lekkere family gathering op zaterdagavond, en kon ik vanavond van op ons terras nog een uurtje van de avondzon genieten met een boekje. Daarna kwamen er vooral wolken voorbij,mooi en dramatisch, dat wel, en spotte ik de poes van onze buren met het zelfde superzachte velletje als obze Macon zaliger (onze Karthuizer, voor alle duidelijkheid). Dat doet er mij aan denken, Nagiko (onze andere poes, een Abessijn) is dinsdag 17 jaar geworden! Niet slecht, voor een raskat!

IMG_0627.JPG

IMG_0623.JPG

IMG_0622.JPG

IMG_0625.JPG

IMG_0626.JPG

Advertenties