Het was druk, in oktober. Vel werk, godgevulde weekendjes, en gans de maand gesukkeld met een aanslepende infectie, die maar niet wilde wijken. Ik begon mij al een beetje zorgen te maken. Maar kijk, de maand is voorbij, het is 2 november, en het is lente! Hoog tijd om een balans op te maken van de voorbije maand. In beeld, met een klein beetje woord. U kent mij.

Een weekendje vol woeste mannen en wilde wijven. Het kakakapsel van mijn metekind was een mooi hoogtepunt.

IMG_0764.JPG

IMG_0763.JPG

Ik bracht heel veel tijd door in mijn geliefde uz, what else is new. Een mooi zicht op de kinderkliniek vanuit mijn bureau bij valavond.

IMG_0765.JPG

Collega s. bracht the one and only litchitomaat mee uit onze gezamenlijke oogst. Ze werd met veel egards in 2 gesneden en verorberd, na uiteraard het verwijderen van enkele zaadjes (voor een nieuwe poging volgend jaar). Tips iemand?

IMG_0767.JPG

Ontroerend, grappig en schoon: mijn vader (een gepensioneerde wiskunde professor, al heeft hij het concept pensioen na meer dan vier jaar nog steeds niet helemaal door) het amuseert zich bij de koffie met een streepje calculus: voor hem pure ontspanning!

IMG_0768.JPG

IMG_0769.JPG

Ik vergaapte mij aan de prachtige werken van Berlinde De Bruyckere in het SMAK: triest, ontroerend, maar ook ongelooflijk troostend. Grote Klasse.

IMG_0771.JPG

IMG_0772.JPG

IMG_0770.JPG

Bruno toverde ongelooflijk veel lekkers uit zijn keuken. Wat een verwennerij!

IMG_0775.JPG

IMG_0776.JPG

IMG_0773.JPG

Die nieuwe keuken moest alweer half worden uitgebroken, wegens een lek in de afvoerpijp. We konden gedurende bijna 4 weken onze badkamer niet gebruiken (bijzondere dankaan e. en m. om Henri vele dagen een douche te geven en m. en p. om ons geregeld in het weekend alledrie te laten genieten van warm stromend water). Het was niet leuk, voor mocht u er nog an twijfelen… Gelukkig is het lek intussen wel hersteld (met grote dank aan onze fantastische loodgieter)

IMG_0777.JPG

Henri en ik werden een jaartje ouder. De grote zoon is 15, ik ben nu eindelijk the answer to life, the universe and everything.

IMG_0783.JPG

IMG_0781.JPG

IMG_0779.JPG

Het was Halloween, ook in de meest aftandse, met asbest geïmpregneerde blok in het UZ. Het labo!

IMG_0778.JPG

Ik ging naar een zeer goed en vermoeiend congres in Praag, van de prachtige stad zelf heb ik enkel de binnenkant van enkele restaurants gezien…

IMG_0785.JPG

IMG_0784.JPG

IMG_0786.JPG