… is altijd Extra Schoon.

De ontberingen van veel werken, bitter weinig slapen en twee WerkWeekends (eentje op congres en eentje van wacht), het doet een mens extra genieten van een weekend thuis. Gewoon, genieten van De Mannen,de Zon, het Leven, de Kleine Geneugten…
Vrijdagavond had Henri zijn Eerste Bal (OMG!), en ging ik met een aantal zotte madammen eten in de Superette. En toen…was het weekend!
Eten bij Alice (wel met vlees (Foei, zo tijdens Dagen Zonder Vlees), maar mannekes, die tong in madeirasaus met kroketten was Pure Nostalgie), shoppen voor De Mannen (ze hebben smaak, maar wel dure), heeeeerlijke pannenkoekjes met vlierbloesemconfituur van mijn favoriete kastanjeboer, eindelijk mijn boekentorentje in Lego mogen gaan halen, de Mooiste Schoenen Ooit gekocht. Wees gerust, ik heb ook gewerkt, maar mannekes, wat deed dit weekend deugd!

2015/03/img_1064.jpg

2015/03/img_1068.jpg

2015/03/img_1069.jpg

2015/03/img_1070.jpg

2015/03/img_1071.jpg

2015/03/img_1072.jpg

O, en ik blijf flink mijn oefeningen van de polsschool doen. Gisteren een zachte grote bal en tennisbal gekocht, voor mijn stabilisatie-oefeningen (blijkbaar heb ik een uitzonderlijk lakse pols -‘uw polsbeentjes dansen door elkaar!’, dixit den dokter en de kinesist- en nu moet ik bewegingen die ik al tweeënveertig jaar zo doe, nu helemaal anders doen). En kijk, wat stond er in de krant: ik ben niet de enige die een tenniselleboog krijgt van iets anders dan tennissen (beenmergpuncties en contrabassen), je kan het ook krijgen van met een dirigeerstokje te zwieren ik kan het mij levendig voortsellen, aiaiai).

2015/03/img_1066.jpg

2015/03/img_1065.jpg