Op de vooravond van het tweede verlengde weekend van mei was ik nog steeds ziek (al een week geen stem en hoest), maar algemeen voelde ik me wel redelijk, gelukkig. Want er stond veel op het programma in dat weekend en ik had een hoop deadlines te halen. 

We gingen eens de sfeer opsnuiven op het foodtruck festival in de Gentse binnenstad en we aten voor het eerst bij Alix (vlakbij ons, hoe cool is dat).

   
     

Op zaterdag vierden we de 70ste verjaardag van mijn papa. In Naturell… Superlekker en gezellig en mijne special viel in de smaak: een mathematische evocatie van zeventig jaar E. E. K. Ofte de tafel van zeven in kaartjes, anekdotes en cadeaus. Ik bespaar u de details, maar het zat goed in elkaar (ik was er al weken mee bezig) en ik was echt content (en mijn pappie ook).   

      

 Op zondag werd mijn moederdag gevierd (met een weekje vertraging). Ik mocht blijven liggen (zaaalig en voor mij echt wel heel speciaal en genieten!) en intussen gingen mijn mannen naar Bundervoet om koeken, en werd ik even later aan deze tafel ontboden! Joepie! En ik heb een dag met De Zoon gekregen. Het mooiste cadeau ter wereld. Na het ontbijt werd er overal in huis hard gewerkt, en tegen 16u sprongen we op de trein richting Oostende (jazz voor b., terrasjes doen en lezen voor De Zoon en zijn mama). Schoon weer dat het daar was! We sloten af met burger en friet bij De Zorro, en een drankje bij Barbelien (voor b. en zijn so).  

  

 

   
       

B. Is zo knap met zijn haar kort. Mjamie.

Dit weekend waren er iets minder deadlines, dus heb ik zaterdag en zondag vooral gerust en thuis wat opgeruimd en genoten van de tijd met mijn twee mannen. We gingen eindelijk nog eens naar de Superette (altijd weer een heerlijke ervaring), dit is echt één van onze favoriete plekjes geworden). Er werden kipjes gevoederd, overheerlijke appelcaketaart gebakken, pannenkoekjes gebakken. Op zondag kwamen k, k, l en j een bessenstruik binnenzwieren, en als mensen een bessenstruik komen binnenzwieren, baktBruno  daar graag een overheerlijke appelcaketaart voor ;-) Er werd bellen geblazen door een prille driejarige (hij wordt schattiger met de dag).

  
        

   
       

Maandag werd er vooral gewerkt (behalve door Nagiko) en, alweer, lekker gegeten.