dit weekend begon met een heerlijke avond vol Mode, waar ik aan de zij van mijn mama mocht meegenieten van de creaties van de studenten aan de Mode Academie van het KASK. Movement #22, in de Eskimofabriek. Prachtige dingen gezien,niet allemaal mijn/ons ding, maar heel erg mooi gemaakt en bij momenten zeer origineel, of iets wat ik zo zou dragen. Mooi om te zien hoe het extravagante van de bachelors, waar vooral het gedurfde en het kijk-eens-wat-ik-kan (zeker niet peioratief bedoeld) promeert, evolueert naar échte collecties van de masters, hoe ze echt een signatuur krijgen, een eigenheid. Ontroerend, eigenlijk. Een mooi begin van het weekend.

   
      

  
 

Voor de rest was het weekend vooral werken, hier en daar onderbroken door een gezellig moment, uiteraard vergezeld van een lekker drankje en hapje. We leven dezer dagen op het ritme van de studerende zoon (die nog steeds nooit stress heeft, we mogen van geluk spreken), en dat is niet eens zo erg als ge zelf ook worstelt met de vele deadlines (zowel b. als ik). Al kijk ik wel enorm uit naar het moment dat hij weer mee zal kunnen, op onze uitstapjes… Maandag heeft hij wiskunde, zijn favoriete vak (van wie zou hij dat hebben?), samen met fysica, en dat is meteen ook zijn laatste examen.