jaja, lieve mensen, het eerste weekend van Gent Jazz is alweer achter de rug en wij mogen weer van een ongelooflijk geluk spreken dat we er weer bij mochten zijn! En dan staat er ons nog een zalige vierdaagse te wachten! Woohoo!

Ik had een vreselijk hectische week achter de rug (wel cool begonnen met een paar uur werken in de zon -voor herhaling vatbaar!), veel deadlines, een voordracht in Zürich, de Angel Bar in de Radisson Blue vlakbij Zürich Airport (ofte Zürich Kloten, echt serieus!) is een aanrader (zie foto’s), en ht ontbijt daar is één van de beste ooit, in een hotel.

We waren net op tijd om de reuzenaronskelk te zien bloeien en te ruiken (viel wel mee, de stank), ik had. Voor de gelegenheid had ik mijn exotischeplantenprintbroek aangetrokken. Impressionant, die bloem, en ik heb weer eens beseft welk een prachtige plek de Plantenuin is, en hoe ik daar tot rust kom. Ik kom daar veel te weinig. 

Ik was een beetje opgedraaid toen ik aankwam op de Bijlokesite, op vrijdagavond, maar ik was na enkele minuten al in vakantiestemming. Welk een zalig sfeertje, heelijk eten, eengenaam gezelschap en vooral: geweldige muziek. We mochten ook 2 keer genieten van de Jazz Lunch in Reylof (georganiseerd door mijn eigenste verloofde), één keer met de vrienden (van wie we een keischoon kaartje en zo mogelijk nog schoonder boek kregen, over de liefde natuurlijk) en één keer met de ouders. Mjamie.

En op zondagmorgen trok ik naar de spliksplinternieuwe biomarkt bij ons op het plein!

Ik laat u ook nog meegenieten van het beeld (helaas, voor sommige foto’s, zonder klank). Lady Gaga wilde niet op de foto, helaas.

   
    
   
   
    
   
   
    
   
   
    
    
 

Advertenties