Time flies when you’re having fun… Plots besefte ik dat mijn weekje vakantie alweer op zijn einde loopt, dat Gent Jazz alweer enkele dagen achter ons ligt, dat mijn hoogtepunt van de fieste (MiraMiro natuurlijk) ook alweer voorbij is (wil iemand mij eens uitleggen waarom dit nu plots in de eerste helft van de fiesteweek was, in plaats van de tweede helft, zoals de traditie het voorschrijft?), en dat ik over dat alles nog niets had geschreven! Hoog tijd dus om wat bij te bloggen. 

Gent Jazz was weer geweldig. De site was heel gezellig, al mijn favoriete drankjes waren er (Lillet en Bos en Almdudler en Tonic van Fevertree en lekkere (schuim)wijntjs van Jacob’s Creek. De tent was gigantisch, de garden stage heel erg gezellig en sfeervol (een échte tuin), het gezelschap weer geweldig en natuurlijk, het belangrijkste van al: de muziek wonderbaarlijk en verrassend. We hebben weer dingen gehoord en beleefd die we ons leven lang zullen meedragen…