…dat had u nog van mij te goed. Amai, wat vliegt de tijd… En al zeker als het superdruk is…

Vrijdag was de laatste dag dat ik met De Zoon richting Fieste kon trekken, want zaterdagochtend vertrok hij met Oma n. Richting Rotterdam, vanwaar de twee pietzakjes een cruise naar de Noorse Fjorden zouden maken.

Maar voordien had ik hem dus nog een dag bij mij, en daar hebben we met volle teugen van genoten. Met een portie (ietwat bizar, dan weer hilarisch) poppenspel (met Triodos bank en vooral de prachtige binnentuin van Hotel Dhaene-Steenhuyse als nieuwe lokaties), verrassende straatacts, en de ontdekking van Le Jardin Botanique (schooon, was ik met een bestelwagentje geweest, ik had al die prachtige pkanten opgekocht!), verse hotspots Minne (heerlijke tapas, ik kijk er al naar uit om daar eens te ontbijten en/of te brunchen), Mokja (heerlijke dumplings, maar nogal prijzig, 8 euro voor 2 stuks!!) en Ohne.   

    
 
   
    
   
En dan vertrok hij met De Gruute Buut, De Zoon, op de dag dat in Rottedan de hevigste storm sedert demetinge. In 1901 woedde (maar dat wist ik gelukkig pas de dag nadien). Intussen verdreef ik de Eenzaamheid in die druilerige tweedaagse (b. Zat thuis te werken) met nog wat Fieste en Lieve Mensen die mij met plezier gezelschap hielden. We zagen alweer hilarische voorstellingen, die ondanks de regen toch doorgingen, zij het op een meer beschutte plaats (chapeau!), luisterden naar de Fanfare op de immer sfeervolle en charmante binnenkoer van het Huis Van Allijn (dat niet op onze Feestenagenda mag ontbreken), waar het altijd ook een warm weerzien is met zovelen.   

    
   

 
   
    
 
En zaterdag ging ik met b. Ofte mijn kersverse verloofde, op date. Daar kunnen we enorm van genieten, zo met ons tweetjes op gezellige plekjes te vertoeven.