Deze vakantie kregen we bezoek van onzevrienden m, e en m. We hadden afgesproken in Monpazier, ons favoriete bastidedorpje op een kwartiertje rijden van ons huis. Iets gemakkelijker afspreken, want de gps vindt ons niet altijd ;-) En op donderdag is het altijd markt in Monpazier, dus extra gezellig! We aten een pizzaake op het dorpsplein en trokken, na ons nog tegoed te hebben gedaan aan een petit café (b, m en e), een soda (ikke) en een milkshake (h en m) -meteen ook de volledige kaart van dit charmante cafeetje uitgebaat door een zeer grappige mens-,  nadien naar huis, om daar onze tourtière (een lokale heerlijkheid, met appeltjes, krokante deegdingskes en met in de bodem ook een scheutje alcohol denken we ;-)) te verorberen op het terras…

Er werd ook een spelletje speedminton gespeeld, gewandeld, geschilderd en vooral heel veel gepraat en gelachen en … gegeten :-)