Het was hier, alweer, veel te stil, de laatste tijd. Ik weet het. Ik moet steeds vaker zoeken naar wat tijd, en meer dan eens vruchteloos.

December was een beetje zoals onze buiken de voorbije dagen. 

Het begon met een drukke wacht, en ons jaarlijks congres in Orlando, alwaar ik ziek naartoe ging en nog zieker van terugkeerde. Ik ben momenteel bezig met het verslag (veeeel werk).

Mijn ventje was jarig en kreeg een ballon van proximus (en veel andre coole cadeautjes, maar daar heb ik geen foto van).  
Er moest heel veel gewerkt, maar we vonden toch een paar piepkleine gaatjes die we vulden met leuke dingen. We gingen met de vrienden naar het SMAK, voor de tekeningententoontstelling, door m. heel wonderlijk en warm begeleid. 

    
 
Ik spendeerde veel tijd in het UZ en keek af en toe eens uit het raam (zoek de torens en het reuzenrad).

 
We vierden kerst in de warme thuis van mijn neefje, het was weer lekker en gezellig en we hebben goed gelachen.  En moemoe was weer in topvorm!

 
En kerstdag vierden we bij n. Heel lekker en gezellig, in een prachtig versierd huis. 

 
We gingen met de vrienden kerstsfeer opsnuiven in het Gravensteen (echt cool gedaan), dronken een gluhwein in de kelder, dronken nog een gluhwein én aten een panettone bij Rosario, een druug worstje bij het kraampje van Dierendonck (een teleurstelling, eerlijk gezegd, het broodje met witte pens dat Henri met smaak opat was wél lekker), en we eindigden met het vuurwerkspektakel van Oersprong. 

    
 
Terwijl Henri aan het schermen was, genoten b. en ik van een gezellig dagje in onze geliefde stad. Ik at de lekkerste spaghetti vongole ooit bij Borsalino. En we kochten de laatste pakjes (ook twee voor onszelf ;-)). De dag nadien, terwijl Henri met l. nog eens een Star Wars marathonneke hield, lunchten we bij Toast -nog een placetobe vlakbij de deur…

    
   
Er werden kaartjes gemaakt en verstuurd… 

 
En toen was het alweer tijd voor Oud en Nieuw. Maar dat is voor een volgend postje…