Mijn flow kalendertje toonde dit op 31 december. 

 
Een mooie, geruststellende gedachte. Maar toch. Ik ga toch proberen wat dingen anders te doen in 2016. En hey, en we gaan trouwen jong! Mannekes, daar kijk ik naar uit -en heb nog maar een klein beetje stress…

Maar dus, het begon natuurlijk met Oudjaar vieren -met de vrienden bij ons thuis. E en m brachten lekkere aperitiefhapjes mee, k en k lekkere dranken, en de rest toverde mijn onovertroffen b. uit zijn hoed, euh keuken/oven. Mjamie. Het hoogtepunt was natuurlijk de nieuwjaarsbrief van mijn metekind. Ik pinkte een traantje weg, natuurlijk. Zo mooi.

Ook kleine j. bracht met veel bravoere én een toeter (een trechter die als toeter werd gebruikt) zijn prachtige brief. En speelde gitaar ons pakje (een 3m lange puzzel), tokkelde op een zelf gefabriceerde uit duploblokken opgetrokken piano, en op de prachtige houten xylofoon die hij van e. en m. kreeg. 

   
Rond half twee waren de oudjes doodmoe, terwijl de kinderkes (allemaal!) nog rondhuppelden als was het 14 uur ’s middags. We worden oud jong. De volgende ochtend werden we wakker en begonnen met de opkuis (het was nodig en hoe zalig is een afwasmachine zeg!), om een uurtje later (ons huisje was weer herkenbaar) ons klaar te maken, n. op te pikken en naar mijn ouders te rijden voor de traditionele nieuwjaarsag met nieuwjaarsconcertmuziek, kaas en wijn, en zelfgemaakte biscuit en botercrèmebuche. Geen betere manier om het jaar in te zetten-alleen spijtig dat we tegen 16u alweer doodmoe waren, en naar huis reden om te crashen in de zetel. De kop is eraf! 

   
  
Polly wenst jullie een prachtig 2016! Geniet van elkaar en de kleine dingen des levens. Niets mooier dan dat.